billig nike air max sko

Nike Air VaporMax var stjernen af ​​Air Max Day 2017. Tredive år efter den oprindelige, synlige Air enhed kom til hylderne, Nike endelig nåede deres mål er at producere et intet-men-boble-sål enhed. Selvfølgelig er dette lidt for godt til ikke at dele, nike air max skoog så snart de originale udgivelser havde deres frimærke på dem, satte Swoosh faserne på hybrid. Med 2018 20-årsdagen for Air Max Plus er købe Air Max 97design den oplagte kandidat til en moderne makeover. Se nærmere på, og forbindelsen mellem Air VaporMax og Air Max Plus bliver klar, da begge har stor indflydelse på innovation. Den nye hybrid viser den perfekte blanding af tradition og moderne teknologi og vil en dag uden tvivl nå status for et symbol.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *